You are here:

A venit decizia Curţii de Apel Craiova! Ce se întâmplă cu Adrian Mititelu

A venit decizia Curţii de Apel Craiova! Ce se întâmplă cu Adrian Mititelu

Fotbal

Comentarii

Curtea de Apel Craiova a decis ca Adrian Mititelu să rămână după gratii. Instituţia a respins contestaţia de anulare formulată de omul cu banii de la FC U Craiova 1948.

A venit decizia Curţii de Apel Craiova! Ce se întâmplă cu Adrian Mititelu

Mititelu a fost condamnat în noiembrie 2020 la 3 ani de închisoare cu executare în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. La prima instanţă a fost achitat, dar după, Adrian Mititelu a fost găsit vinovat de evaziune fiscală.

Miiercuri, Curtea de Apel anunţat că respinge cererea de suspendare, pe motiv că ar fi nefondată. Astfel, omul de afaceri va rămâne în continuare în spatele gratiilor. 

”În temeiul art. 432 C.p.p., respinge contestaţia în anulare formulata de contestatorul Mititelu Adrian Marian împotriva d.p. nr. 1364/2020 a Curţii de Apel Craiova, ca nefondată. Respinge cererea de suspendare a executării. În temeiul art. 275 alin 2 C.p.p. obliga contestatorul la plata sumei de 400 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru intimatul Preoteasa Gigel rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 15.06.2022”, se arată în decizia publicată pe site-ul portal.just.ro.

"FRF a confirmat că suntem continuatorii clubului FC Universitatea Craiova". Ce comunicat a dat echipa lui Adrian Mititelu

Oficialii lui FC U Craiova 1948 au emis un comunicat în care susţin că FRF a confirmat faptul că echipa patronată de Adrian Mititelu este continuatoarea clubului FC Universitatea Craiova, dezafiliat în 2011.

FRF a confirmat, în procedura privind licenţierea cluburilor profesioniste din România, că, prin deciziile TAS, s-a stabilit definitiv că U Craiova 1948 S.A. este continuatorul de drept al clubului Fotbal Club Universitatea Craiova.

Astfel, în procedura de licenţiere UEFA, comisia de licenţiere a FRF a respins acordarea licenţei UEFA pentru clubul nostru pe motivul sumelor datorate în urma deciziilor TAS. Ulterior, clubul nostru s-a conformat şi a obţinut licenţa pentru Liga I.

Anexat aveţi copii de pe documentele în cauză" , se arată în comunicatul clubului.  

Afla mai multe despre: craiova-mititelu-liga 1 

viewscnt
Articole similare