You are here:

A venit nota de plată! Gigi Becali şi Dorinel Munteanu şi-au aflat pedepsele

A venit nota de plată! Gigi Becali şi Dorinel Munteanu şi-au aflat pedepsele

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu şi Gigi Becali şi-au aflat pedepsele pentru incidentele în care au fost implicaţi.

Gigi Becali şi Dorinel Munteanu nu au scăpat

Gigi Becali a fost amendat cu suma de 5.000 de lei după derapajul asupra lui Horaţiu Feşnic.

„În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 raportat la art. 52/2/b din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 5.000 lei”, se arată în comunicatul FRF.

În timp ce, Dorinel Munteanu a fost sancţionat cu 3.400 de lei.

Dorinel Munteanu şi-a domolit discursul, înainte de a oferi explicaţii în faţa comisiei

Duminică, după Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, scor 1-1, Dorinel Munteanu a apărut cu un discurs schimbat, în urma episodului cu David Maftei. 

"Nu am ce să transmit. Fiecare om greşeşte, doar Dumnezeu este fără de greşeală. Comisiile îşi fac treaba, să vedem ce vor decide. Dacă vor considera că am greşit, voi plăti. Dacă ele consideră că trebuie să plătesc cu suspendarea, amenda... Vedem ce vor decide, dar nu e normal să fiu judecat după o sesizare a oamenilor care comentează meciurile. Nu ştiu de unde a venit sesizarea, că toate cuvintele grele care mi s-au adus... 

Am fost subiect de comentarii pentru toţi specialiştii şi îmi cer iertare dacă au fost unii jigniţi sau s-au simţit afectaţi. Eu am fost clar când am spus cu prietenii din Generaţia de Aur. Celor care au comentat le-am dat un răspuns că nu sunt prieten de ei. Dorinel Munteanu cu Mutu, cu ăla, Dorinel e învechit. Sunt obosit, dar am câteva zile să-mi revin", declara Dorinel Munteanu, în urmă cu câteva zile. 

Afla mai multe despre: gigi becalidorinel munteanupedeaspă 

viewscnt
Articole similare