Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit ”nota de plată” pentru Dan Petrescu şi Andrei Burcă pentru scandalul de după meciul cu Farul: amenzi şi etape de suspendare

A venit ”nota de plată” pentru Dan Petrescu şi Andrei Burcă pentru scandalul de după meciul cu Farul: amenzi şi etape de suspendare

Fotbal

Comentarii

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis sancţionarea clubului CFR Cluj pentru neprezentarea antrenorului Dan Petrescu la flash-interviu la finalul meciului cu Farul Constanţa, din Superligă. Nu a scăpat nici fundaşul Andrei Burcă, eliminat după ultimul fluier.

Duminică, la finalul partidei CFR Cluj - Farul, scor 1-2, ultima partidă a play-off-ului Superligii, ediţia 2022/2023, s-a dezlănţuit haosul.

Dan Petrescu, amendat pentru neprezentarea la flash-interviu

Imediat după ultimul fluier al centralului Marcel Bîrsan, Dan Petrescu s-a năpustit serios asupra jucătorilor Farului, pe care i-a acuzat, din câte se pare, de faptul că au luat jocul prea în serios pentru a o ajuta pe Universitatea Craiova, contracandidata clujenilor în lupta pentru ultimul loc de pe podium.

De asemenea, ”Bursucul” a avut lucruri de reproşat şi lui Gică Hagi, fiind extrem de supărat pe fostul său coleg de generaţie. ”Regele” i-a răspuns doar cu un zâmbet, apoi a părăsit zona în care se afla antrenorul clujenilor.

Cumva, Dan Petrescu a scăpat de eliminare, însă nu s-a prezentat la flash-interviul de după meci, iar CFR Clujul a fost amendat. În locul său s-a prezentat secundul Costin Curelea.

În baza art. 88.04, 05, 07 din Regulamentul Media, raportat la art. 83.7 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu Avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 lei”, este decizia comisiei”, a anunţat Comisia de Disciplină a FRF.

Andrei Burcă, suspendat

Căpitanul celor de la CFR Cluj, Andrei Burcă, s-a implicat şi el serios alături de antrenorul său. A intrat în conflict cu mai mulţi jucători de la Farul, dar nu a scăpat de ochii arbitrilor. Marcel Bîrsan i-a acordat cartonaşul roşu şi nu va juca în finala pentru preliminariile Conference League, împotriva celor de la FCU Craiova 1948.

FC CFR 1907 Cluj vs. FCV Farul Constanţa - Eliminare Burcă Andonie Andrei (FC CFR 1907), neprezentarea antrenorului Dan Petrescu la flash interviu - În baza art. 65.a din RD, se sancţionează jucătorul Burcă Andonie Andrei (CFR 1907) cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 4.500 lei”, a completat Comisia de Disciplină.

  • Partida CFR Cluj - FCU Craiova 1948 este programată joi, 1 iunie, de la ora 20:30, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: burcapetrescubirsan 

viewscnt
Articole similare