You are here:

A venit nota de plată pentru Dinamo! Amenzi după Sepsi şi Rapid

A venit nota de plată pentru Dinamo! Amenzi după Sepsi şi Rapid

Dinamo București

Comentarii

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât, miercuri, ca FC Dinamo să primească penalităţi sportive totale de 12.500 de lei ca urmare a incidentelor de la meciurile cu Sepsi şi FC Rapid.

Amenzi pentru Dinamo

După partida cu Sepsi, Dinamo a primit o penalitate sportivă de 5.000 lei, iar după confruntarea cu Rapid dinamoviştii au primit o penalitate sportivă de 7.500 lei.

Articolul în baza căruia s-au dictat sancţiunile fac referire la comportamentul neregulamentar al spectatorilor, mai exact introducerea în stadion de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante şi alte obiecte folosite pentru tulburarea ordinii publice sau pentru acte de violenţă, afişarea unor inscripţii rasiste, xenofobe şi jignitoare, scandarea de cuvinte/expresii jignitoare şi obscene ori emiterea de sunete în scop jignitor, dar şi aprinderea ori aruncarea cu obiecte spre alţi spectatori sau spre/în terenul de joc.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a decis sancţiuni după eliminările de la meciurile Dinamo – Universitatea Craiova şi Sepsi – Unirea Slobozia:

SC Dinamo 1948 SA vs. Universitatea Craiova - Eliminări Sivis Maxime James (gazde), Homawoo Josue Francisc (gazde) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art.63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Sivis Maxime James cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Homawoo Josue Francisc cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe vs. AFC Unirea 04 Slobozia - Eliminare Ninaj Branislav (gazde) - În temeiul art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

Afla mai multe despre: dinamoamenzisepsirapid 

viewscnt
Articole similare