Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit răspunsul lui Budescu pentru Gică Hagi: ”Mi-aş dori să fiu antrenat de el, am vorbit asta şi cu el”

A venit răspunsul lui Budescu pentru Gică Hagi: ”Mi-aş dori să fiu antrenat de el, am vorbit asta şi cu el”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu spune că şi-ar dori să fie antrenat de Gică Hagi, după ce patronul Farului a spus despre el că ”este cel mai mare decar din ultimii 10 ani, în România”.

Gică Hagi a dezvăluit că este un mare admirator al calităţilor lui Constantin Budescu şi că l-ar fi vrut la Farul, dar îl consideră un jucător scump şi nici măcar nu şi-a permis să-l sune.

Un pas spre o viitoare colaborare face însă şi Budescu. Mijlocaşul lui FC Voluntari susţine că şi-ar dori să fie antrenat de Gică Hagi.

Budescu şi-ar dori să lucreze cu Gică Hagi: ”Ar fi foarte frumos”

Acum câteva zile, Gică Hagi a afirmat că Budescu ”este cel mai mare decar din ultimii 10 ani, în România”. ”Regele” a dezvăluit că l-ar dori la Farul, însă este un jucător scump şi nu-şi permite să-i plătească salariul.

Constantin Budescu a fost impresionat de caracterizarea pe care i-a făcut-o Gică Hagi şi susţine că şi-ar dori să lucreze cu antrenorul Farului.

Mijlocaşul de 32 de ani lasă şi o portiţă deschisă pentru o eventuală colaborare şi susţine că banii nu reprezintă principalul criteriu atunci când se transferă la o echipă?

”(Crezi că îl vei avea pe Hagi antrenor în viitorul apropiat?) Mi-aş dori acest lucru. Nu este vorba de pretenţiile financiare. Probabil, dacă era vorba de acest lucru, mergeam la Sepsi, că erau condiţiile mai bune financiare.

Ar fi foarte frumos şi mi-aş dori acest lucru, şi vorbeam asta şi cu el. Nu acum, mai demult. (n.r. amuzat) Nu puteam să vorbesc cu dânsul, după aia mă furau cei de la Sepsi şi deveneam un caz Bălaşa 2. nu era bine”, a declarat Constantin Budescu.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu a surprins în această iarnă după ce a ales să se transferul la FC Voluntari. Însă principalul motiv pentru care a luat această decizie este că acum are familia aproape.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare