Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A vorbit despre Iniesta şi acum plăteşte! Un fundaş japonez, suspendat o lună după ce a dat informaţii din interiorul echipei

A vorbit despre Iniesta şi acum plăteşte! Un fundaş japonez, suspendat o lună după ce a dat informaţii din interiorul echipei

Campionate

Comentarii

Fundaşul Shunki Takahashi a fost suspendat o lună de conducerea clubului Vissel Kobe, după ce i-a dezvăluit unui prieten că Andres Iniesta urma să rateze un meci, informaţie care a ajuns pe reţelele de socializare, relatează Kyodo News.

Takahashi i-a scris unui prieten pe o aplicaţie de mesagerie că Iniesta urma să rateze meciul echipei Vissel Kobe cu Urawa Reds, din 23 septembrie, din deplasare, care a fost câştigat de gazde cu scorul de 4-0. Prietenul fundaşului intenţiona să vizioneze partida şi îi trimisese un mesaj lui Takahashi pentru a-l întreba dacă Iniesta va juca. După ce a primit răspunsul că Iniesta nu va juca, el a postat informaţia pe Twitter. Deşi a şters repede postarea, informaţia a devenit în scurt timp virală.

După o anchetă, clubul japonez a ajuns la concluziacă Takahashi a încălcat regulamentele ligii dezvăluind informaţii confidenţiale unei persoane din afara grupării. Suspendarea pe o lună este valabilă din 24 septembrie.

Andres Iniesta este component al echipei Vissel Kobe din luna mai.


 

Afla mai multe despre: iniestakobesuspendare,  

viewscnt
Articole similare