You are here:

Abandonat la maternitate, adoptat, iar acum vedetă la Universitatea Craiova! Povestea copleşitoare a lui Ştefan Baiaram: "Din nimic şi din sărăcie am reuşit să fiu ce sunt"

Abandonat la maternitate, adoptat, iar acum vedetă la Universitatea Craiova! Povestea copleşitoare a lui Ştefan Baiaram: "Din nimic şi din sărăcie am reuşit să fiu ce sunt"
Comentarii

Ştefan Baiaram este exemplul perfect că în viaţă totul este posibil. Abandonat de părinţii naturali, fotbalistul Craiovei a avut şansă şi, cu multă muncă, a ajuns titular la Ştiinţa când nu avea încă 18 ani.

Ştefan Baiaram a păşit în viaţă cum nu se poate mai rău. Părinţii naturali l-au abandonat în maternitate. Apoi a venit şansa: asistentul care îl îngrijea l-a adoptat, i-a dat numele lui şi a avut grijă de el toată viaţa, chiar dacă nu avea o situaţia financiară strălucită.

"El m-a crescut, el e tatăl meu şi el a fost singura persoană care de la început a crezut în mine şi crede în continuare.

Mi-a fost foarte greu, multă lume ştie şi povestea mea, nu vreau să o mai explic acum. Probabil d-asta şi majoitatea oamenilor mă apreciază si ţin la mine, pentru că ştiu că din nimic şi din sărăcie am reuşit să fiu ce sunt în momentul de faţă", spune atacantul lateral de la Universitatea Craiova. 

Ştefan Baiaram încearcă să uite sezonul trecut, când accidentările l-au scos din circuit în mai multe rânduri, şi să păstreze doar clipele frumoase.

"(n.r. - Când l-ai făcut pe tatăl tău să plângă ultima oară?) Când am înscris la Petrolul şi i-am dedicat golul, fiind şi ziua lui de naştere. (n.r. - Cea mai frumoasă zi din viaţa ta?) Când l-am simţit pe tatăl meu cel mai mândru de mine. Atunci am simţit cu adevărat că am făcut un lucru mare", a mai spus Ştefan Baiaram. 

Afla mai multe despre: stefan baiaramstefan baiaram universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare