You are here:

Abramovich face un transfer neaşteptat. Chelsea e gata de o super afacere

Abramovich face un transfer neaşteptat. Chelsea e gata de o super afaceregalerie foto

Chelsea

Comentarii

Chelsea este foarte interesată de transferul lui Noni Madueke, de la PSV Eindhoven.

Chelsea îi poate da o super lovitură rivalei Tottenham. Crescut la echipa antrenată acum de Nuno Espirito Santo, Noni Madueke a plecat gratis la PSV, iar Chelsea îl poate transfera acum pentru 25 de milioane de euro, anunţă presa internaţională.

Chelsea îl vrea pe Noni Madueke de la PSV

Site-ul Fichajes.net anunţă că Chelsea este pregătită să-l achiziţioneze pe fotbalistul englez, cu origini nigeriene. PSV l-a adus gratis pe Noni Madueke de la Tottenham, dar s-ar putea alege acum cu o sumă impresionată: aproximativ 25 de milioane de euro.

Puştiul născut în Londra are deja şase goluri în 14 meciuri disputate în acest sezon şi este unul dintre cei mai buni jucători ai olandezilor alături de Cody Gakpo. Chelsea este foarte interesată să-l aducă, la recomandarea antrenorului Thomas Tuchel.

Noni Madueke este internaţional U21 al Angliei, dar şi fost internaţional U16, U17 şi U18. De la sosirea în Olanda, el a marcat nouă goluri şi a oferit şase pase decisive. Poate evolua ca al doilea atacant, ca aripă stânga sau dreapta, dar şi ca atacant central. De cele mai multe ori însă, Noni Madueke evoluează în flancul drept al ofensivei. Impresionează prin tehnica sa, dar şi prin viteză, iar Chelsea l-ar putea achiziţiona în iarnă şi lăsa pentru încă un sezon la PSV Eindhoven. De Madueke mai este interesată şi Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: noni madueke 

viewscnt
Articole similare