Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă de ultim moment din meciul FCSB - Gaz Metan! Vedeta echipei a luat o decizie absurdă, iar antrenorul nu l-a iertat

Absenţă de ultim moment din meciul FCSB - Gaz Metan! Vedeta echipei a luat o decizie absurdă, iar antrenorul nu l-a iertat

FCSB

Comentarii

FCSB şi Gaz Metan joacă în play-off, duminică, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. Oaspeţii nu se vor putea baza pe vedeta Ioan Hora, după ce atacantul a luat o decizie absurdă.

LIVE VIDEO | FCSB - Gaz Metan, astăzi, ora 20:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

FCSB - Gaz Metan se va juca fără câteva nume importante în ambele formaţii. Gazdele au probleme de lot, după ce accidentările şi-au făcut apariţia în ultima perioadă. Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman şi Răzvan Oaidă sunt fotbaliştii pe care nu se va putea baza Bogdan Vintilă. 

Inclusiv Gaz Metan are probleme de lot. Oaspeţii nu se vor putea baza pe doi atacanţi. Dumitru Cardoso a fost suspendat, după atacul violent cu talpa din partida cu Astra, în timp ce Ioan Hora a refuzat să se supună indicaţiilor staff-ului. 

Conform Gazetei Sporturilor, fostul atacant al FCSB nu va juca pe Arena Naţională, întrucât a refuzat să semneze declaraţia pe proprie răspundere referitoare la protocolul medical existent în această perioadă de pandemie.

Gigi Becali s-a enervat după accidentările în masă. Ce surprize pregăteşte Vintilă în echipa de start.

 

Afla mai multe despre: fcsb gaz metan 

viewscnt
Articole similare