You are here:

Absolut halucinant! Au prins PATRU pariuri colosale pe Atalanta - Leverkusen. Cotele - 450, 400 şi 100

Absolut halucinant! Au prins PATRU pariuri colosale pe Atalanta - Leverkusen. Cotele - 450, 400 şi 100galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Atalanta - Leverkusen, finala Europa League 2024, este o partidă ce va rămâne în amintirea microbiştilor.

Bergamascii au câştigat primul trofeu european din istoria de 117 ani a clubului, la capătul unei partide pe care Gian Piero Gasperini a pregătit-o exemplar.

Campioana Germaniei nu a avut replică ofensivă în faţa nerazzurrilor din Bergamo, iar trupa lui Xabi Alonso s-a oprit la 51 de partide consecutive fără înfrângere, un record absolut. Eroul finalei? Ademola Lookman. Nigerianul a făcut cea mai bună partidă dn carieră şi a înscris un hat-trick lui Kovar, golurile doi şi trei fiind nişte adevărate ”bijuterii”.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cum poţi prinde o cotă de 450, una de 400 şi două de 100?! Românii care au dat lovitura

Pariorii aureuşit să câştige peste 24.000 de lei în urma evenimentelor din Atalanta - Leverkusen. Prietenii noştri ne-au trimis patru bilete cu aceeaşi selecţie: hatt-trick Ademola Lookman!

Primul bilet a fost plasat cu suma de 50 de lei pe o cotă de 450, cu un câştig potenţial de 22.050 de lei. Apoi, biletul a fost repetat, de această dată cu doi lei şi cu un câştig de 800 de lei.

În startul meciului, pariorii au mai plasat două bilete pe LIVE, cu doi lei, respectiv 15, pe o cotă de 100, ambele la scorul de 0-0.

În total, cu 68 de lei investiţi norocoşii pariori au încasat 24.050 de lei de pe urma hat-trick-ului reuşit de Ademola Lookman.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Evoluţia nigerianului a fost evaluată cu nota 10 de cotidianul francez L'Équipe. Lookman a înscris în minutele 12, 26 şi 75.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: atalantaleverkusenademola lookman 

viewscnt
Articole similare