Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AC Milan şi-a stabilit prima ţintă importantă a verii. ”Diavolii” plătesc 30 de milioane de euro pentru un fundaş

AC Milan şi-a stabilit prima ţintă importantă a verii. ”Diavolii” plătesc 30 de milioane de euro pentru un fundaş

AC Milan

Comentarii

AC Milan vrea să-l transfere definitiv pe fundaşul Fikayo Tomori, jucător împrumutat în acest sezon de la Chelsea.

Calciomercato anunţă că AC Milan îşi va exercita opţiunea de cumpărare asupra fundaşului Fikayo Tomori, jucător pe care Chelsea l-a cedat sub formă de împrumut pe San Siro.

Milanezii trebuie să plătească aproximativ 30 de milioane de euro pentru a-şi asigura definitiv serviciile fundaşului crescut în academia londonezilor.

Fikayo Tomori şi-a găsit se pare locul în fotbalul italian, iar oficialii ”diavolilor” sunt foarte mulţumiţi de serviciile sale. În vârstă de 23 de ani. Tomori are dublă cetăţenie (canadiană şi engleză) şi a crescut la Chelsea, pentru care a evolaut încă de pe vremea când era junior. A mai bifat experienţe sub formă de împrumut la echipe ca Brighton, Hull City, Derby County şi acum AC Milan şi este internaţional englez din 2019.

În prezent este cotat la 20 de milioane de euro, iar în acest sezon a bifat 9 meciuri în Serie A pentru Milan şi alte patru meciuri în UEFA Europa League. Evoluţiile sale au fost se pare convingătoare pentru că oficialii milanezi vor să-l transfere acum definitiv pe San Siro.

Afla mai multe despre: ac milanfikayo tomori 

viewscnt
Articole similare