You are here:

AC Milan transferă de la FC Barcelona. Suma ridicolă oferită de italieni. Singura cerinţă a catalanilor pentru a se realiza mutarea

AC Milan transferă de la FC Barcelona. Suma ridicolă oferită de italieni. Singura cerinţă a catalanilor pentru a se realiza mutarea

AC Milan

Comentarii

AC Milan pregăteşte transferul unui jucător de la FC Barcelona. Paolo Maldini, directorul sportiv al italienilor, s-a întâlnit cu reprezentaţii catalanilor pentru a pune la punct detaliile mutării. Gruparea spaniolă are o singură cerinţă.

Publicaţia spaniolă Sport, care citează presa italiană, scrie că Paolo Maldini s-a întâlnit vinerea trecută cu Eric Abidal şi Ramon Planes, oficialii de la FC Barcelona, pentru a discuta transferul lui Jean-Clair Todibo pe San Siro. 

Aceeaşi sursă menţionează că suma oferită de AC Milan este de doar opt milioane de euro, însă catalanii vor 12 milioane pentru tânărul fundaş francez. Diferenţa dintre suma oferită şi cea cerută este mică, încât este de aşteptat ca cele două cluburi să ajungă la un acord. Barcelona are doar o singură cerinţă pentru ca transferul să se rezolve, introducerea unei clauze de buy-back, iar italienii sunt de acord. 

Astfel, transferul lui Todibo la AC Milan se poate realiza chiar în această iarnă. Din lotul rossonerilor fac parte fundaşii centrali Alessio Romagnoli, Mattia Caldara, Mateo Musacchio şi Leo Duarte. Ultimul dintre ei nu va mai juca în acest an din cauza unei accidentări, iar Caldara abia a revenit la meciurile echipei primavera după o absenţă de lungă durată datorată mai multor accidentări, astfel că italienii caută soluţii în centrul defensivei. 

Todibo a fost cumpărat de FC Barcelona la începutul acestui an de la Toulouse, pentru doar un milion de euro. 

Afla mai multe despre: todibobarcelonaac milan 

viewscnt
Articole similare