Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica a pierdut la Botoşani. Prima reacţie după a cincea înfrângere consecutivă

Academica a pierdut la Botoşani. Prima reacţie după a cincea înfrângere consecutivă

Academica Clinceni

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, în etapa a XXVI-a din Liga 1 Casa Pariurilor. Oaspeţii au evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 54.

Academica a pierdut la Botoşani. Prima reacţie după a cincea înfrângere consecutivă

Golurile au fost marcate de Papa, în minutul 7, şi Şeroni, în minutul 84.

În minutul 54, Gogov a fost eliminat după un fault dur asupra lui Florescu.

Antrenorul interimar al grupării ilfovene, Daniel Constantin Popa, s-a arătat mulţumit de jocul elevilor săi în jocul de la Botoşani şi a anunţat că echipa sa nu a renunţat încă la lupta pentru menţinerea în primul eşalon.

”Rezultatul a fost negativ, dar trebuie să vedem partea bună a lucrurilor. Am arătat mult mai bine decât în meciurile precedente şi acesta este, în principal, obiectivul nostru. Ca în orice meci, în momentul în care ai un om eliminat, e un dezechilibru, ne-a dat planurile peste cap, dar cred că motivaţia a fost mult mai mare la jucători.

Zero şuturi pe poartă, într-adevăr, nu avem forţă în atac, trebui să lucrăm. Timpul ne presează, sperăm să integrăm noii jucători cât mai repede. Atât timp cât avem şanse matematice, se joacă (n.r.- lupta pentru menţinerea în Liga 1). Ştim foarte bine că în play-out e cu totul şi cu totul alt campionat. Avem cinci meciuri în 14 zile, dar nu trebuie să ne găsim un alibi în acest lucru. Trebuie să jucăm şi să scoatem maximum”, a declarat Daniel Popa.

Afla mai multe despre: academica clincenifc botosani 

viewscnt
Articole similare