Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica Clinceni, depunctată de Comisia de Disciplină a FRF

Academica Clinceni, depunctată de Comisia de Disciplină a FRF

Academica Clinceni

Comentarii

Clubul Academica Clinceni a pierdut două puncte în clasament, din cauza neachitării datoriei către atacantul Cristian Gavra, care joacă în prezent la Ripensia Timişoara, în Liga II.

De asemenea, clubului ilfovean a fost sancţionat cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători, conform deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, comunicată de lpf.ro.

Academica Clinceni, depunctată de Comisia de Disciplină a FRF

”Gavra Cristian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte.

Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 15.03.2022 – 29.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 20.04.2022”, a anunţat lpf.ro.

Pe 23 martie, Academica Clinceni mai fusese depunctat pentru neachitarea de datorii către Marius Cioiu. Înaintea acestei decizii, după două etape din play-out, Academica Clinceni avea 5 puncte în clasamentul play-out-ului Ligii 1.

Afla mai multe despre: academica clinceni-frf-liga 1 

viewscnt
Articole similare