Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentare cumplită pentru unul dintre puştii de la FCSB! Va ajunge "la cuţit" şi va sta pe tuşă câteva luni

Accidentare cumplită pentru unul dintre puştii de la FCSB! Va ajunge "la cuţit" şi va sta pe tuşă câteva luni

FCSB

Comentarii

Accidentare gravă la FCSB! Robert Ion (20 de ani), unul dintre cei mai promiţători tineri din academia roş-albaştrilor, a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va lipsi o perioadă lungă de timp de pe teren.

Robert Ion, unul dintre puştii în care FCSB îşi punea mari speranţă şi care făcuse o figură frumoasă în Liga 2 la Academica Clinceni, a suferit o ruptură de ligament încrucişat în meciul Rapid 2 - FCSB 2, din Liga 3, scrie ProSport, şi va sta departe de gazon în următoarele luni. Acesta va fi operat şi apoi va începe procesul de recuperare.

Tânărul fotbalist a prins minute bun le FCSB în acest start de sezon, profitând şi de faptul că echipa roş-albastră a avut un adevărat focar de COVID-19. Robert Ion a fost folosit la echipa mare a FCSB în meciuril ecu FC argeş şi Viitorul, în Liga 1, şi în preliminariile Europa League cu Backa Topola şi Slovan Liberec.

Robert Ion a strâns 65 de meciuri şi 12 goluri, dar şi două pase de gol la Academica Clincnei în Liga a 2-a. La FCSB, acesta are două pase de gol în şase meciuri din toate competiţiile.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Ion în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: robert ionaccidentarefcsb 

viewscnt
Articole similare