Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentarea care-i dă bătăi serioase lui Gnohere: "Harlem joacă cu această problemă medicală!"

Accidentarea care-i dă bătăi serioase lui Gnohere: "Harlem joacă cu această problemă medicală!"

FCSB

Comentarii

Dică a dezvăluit că Harlem Gnohere are pubalgie, boală care a afectat dramatic evoluţia lui Alibec la FCSB.

"Am făcut schimbarea în minutul 38 pentru că aveam nevoie de un jucător mai ofensiv, cu o tehnică mai bună. Apoi l-am schimbat pe Gnohere pe final pentru că are o problemă cu pubalgia”, a precizat tehnicianul stelist. 
 
Pubalgiae o inflamare a articulaţiilor din cauza dezechilibrului între masele musculare situate deasupra şi dedesubtul articulaţiei oaselor iliace. Ea se simte ca o durere în regiunea pubiană şi în zonele sale periferice.
 
 
Iosif Rotariu a vorbit a declarat că în ziua de astăzi fotbaliştii nu mai joacă cu ceeaşi dăruire şi a povestit un moment din cariera sa de fotbalist când a continuat să joace deşi a avut probleme mari medicale.
 
”În perioada mea nici nu se punea problema ca un jucător să aiba pubalgie, mi se pare un lucru minor pentru un jucător, ştiu că am jucat cu entorsă, numai eu ştiu cum am jucat. Asta e generaţia din ziua de azi, jucătorii mai au şi alte capricii şi mai mofturoşi.
 
Îmi amintesc că am jucat la Glasgow cu Rangers şi prin min. 30 a fost acel accident cu Graeme Souness, cred că a fost al 3-lea sau al 4-lea accident din istoria fotbalului, mi-a spart ganglionii, mi-a scos lichidul limfatic cu seringa la pauză, mi-a pus bandaj, îmi era piciorul amorţit şi am jucat tot meciul. După meci s-a umflat la loc şi a doua zi m-am operat la Bucureşti”, a declarat Iosif Rotariu la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: gnohereaccidentaresteauafcsbprobleme 

viewscnt
Articole similare