Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Accidentarea lui Hanca este una foarte gravă”. Veşti proaste pentru Petrolul: ”E imobilizat şi are nevoie de operaţie în străinătate”

”Accidentarea lui Hanca este una foarte gravă”. Veşti proaste pentru Petrolul: ”E imobilizat şi are nevoie de operaţie în străinătate”

Petrolul

Comentarii

Sergiu Hanca a părăsit accidentat terenul în minutul 30 al partidei cu FCSB din etapa a 14-a a Superligii, ca urmare a unui fault dur comis de Joyskim Dawa.

Accidentat la glezna dreaptă în timpul meciului de sâmbătă dintre Petrolul şi FCSB, Sergiu Hanca are nevoie de operaţie!

Înainte de meciul cu Sepsi, Florin Pîrvu, antrenorul ploieştenilor, a oferit ultimele informaţii despre starea lui Hanca.

„Accidentarea lui Sergiu Hanca este una foarte gravă. Trebuie să stea imobilizat 2 săptămâni cu piciorul, după care va pleca la Barcelona. Acolo o să i se facă o intervenţie chirurgicala, la un medic foarte bun, iar recuperarea lui va dura destul de mult şi abia din sezonul următor îl vom avea alături de noi.

Deci, consider că, mi-e greu să vorbesc dar, s-a măsurat cu dubla balanţă din punctul meu de vedere. Mă gândesc aici la Vali Ţicu, care e suspendat 16 etape, pentru o accidentare, pentru care toţi am spus că nu a fost intenţie şi toţi specialiştii au spus lucrul acesta şi ne gândim că la meciul nostru de acasă contra FCSB-ului, intrarea lui Dawa nu a fost în primă fază nici măcar sancţionată cu cartonaş.

La fel şi din camera VAR nu s-a intervenit, doar la intervenţia asistentului s-a intervenit. Nu pot să mi dau seama de ce se măsoară aşa cu dublă balanţă, pentru că s-a văzut foarte clar că intrarea lui Dawa a fost la rupere, pot să spun aşa. Îmi pare foarte rău pentru Sergiu că nu-l avem, un jucător foarte important pentru noi. Ne lipseşte o perioada foarte lunga”, a declarat Florin Pîrvu.

Afla mai multe despre: sergiu hancapetroluldawa 

viewscnt
Articole similare