Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Valentin Mihăilă: ”M-am operat a doua oară. Sper să scap”. Când va reveni în teren şi unde va juca românul

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Valentin Mihăilă: ”M-am operat a doua oară. Sper să scap”. Când va reveni în teren şi unde va juca românul

Stranieri

Comentarii

În tribună la Cupa României, Valentin Mihăilă a oferit o actualizare despre starea sa de sănătate, care în continuare nu este cea mai bună.

Valentin Mihăilă se chinuie cu o accidentare încă de la revenirea de la naţională, în aprilie. Jucătorul Parmei a fost reintordus uşor, uşor în echipă, dar, în urma unui meci în care a fost integralist şi a marcat, împotriva lui Crotone, s-a dezvăluit că acesta nu va mai juca în acest sezon.

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Valentin Mihăilă

Astfel, Mihăilă a fost nevoit să stea pe bară în ultimele cinci partide din campionat şi va lipsi în continuare o bună perioadă de timp. Fotbalistul Parmei nu se lasă însă descurajat şi se luptă pentru a reveni în teren, mai puternic ca înainte.

Mihăilă a discutat şi despre fosta sa echipă, Craiova, prietenia cu Man şi ofertele pe care le-ar fi primit după retrogradarea Parmei.

Cum eşti?

Destul de rău. Sunt mai bine acum, că m-am operat miercuri din nou, aceeaşi problemă cu pubalgia. M-am operat a doua oară. Sper sa fie cu noroc, să scap de această problemă. Am fost bine trei luni, apoi durerile au început să continue pe aductori. După meciurile naţionalei, la club jucam din trei în trei zile şi nu ştiu ce s-a întâmplat apoi, de au apărut din nou durerile.

Ce oferte ai?

Habar n-am de oferte, sau ce se va întâmpla. Am contract cu Parma, trebuie să jucam şi să promovăm echipa din nou.

E o problemă pentru voi că aţi retrogradat?

Normal. Toţi jucătorii doresc să joace în Serie A. Ne-am dori să continuăm în Serie A sau în altă primă ligă, dar trebuie să jucăm. Sunt bucuros că am debutat în Serie A, am jucat 17 meciuri, am marcat, am debutat la naţională. E ceva mare pentru mine. S-au întâmplat lucruri mari în acest an.

Cât te-a ajutat prezenţa lui Man?

A fost puţin greu la început, cu toate că mă acomodez repede în orice grup, dar după ce a venit el, a fost mult mai bine. Acum sunt chiar buni prieteni. Încerci să te integrezi cu coechiperii, să vorbeşti cu ei. Dacă eşti talentat, te vezi în antrenamente, la meciuri şi vorbeşti cu ei de meciuri, de antrenamente.

Ce v-au spus cei din conducere?

În vestiar ne spuneau că toţi am intrat în asta, toţi trebuie să o scoatem la capăt.

Când poţi să începi?

Trei luni mi-a dat doctorul. Trei săptămâni să stau, să nu fac nimic, iar după aceea să încep recuperarea. Apoi o să pot juca.

Te-a durut când ai văzut declinul Craiovei?

Nu mi-a venit să cred..am crezut că sunt în aceeaşi formă ca anul trecut, cu opt din opt în play-off. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei. S-au concentrat foarte mult pe acele jocuri cu FCSB şi CFR şi apoi nu ştiu ce s-a întâmplat. O să fie şi frumos pentru suporteri şi meciul care va fi acolo (n.r. Universitatea Craiova - FC U Craiova). Sunt două echipe, ca şi în alte oraşe.

Afla mai multe despre: valentin mihăilăparmaaccidentare mihăilătransfer mihăilă 

viewscnt
Articole similare