You are here:

Accidentările nu-l sperie pe Bogdan Andone. Antrenorul, convins că FCSB se va califica în grupele Europa League

Accidentările nu-l sperie pe Bogdan Andone. Antrenorul, convins că FCSB se va califica în grupele Europa League

Fotbal

Comentarii

Cu echipa decimată de accidentări, Bogdan Andone nu disperă. Antrenorul FCSB este convins că formaţia pe care o pregăteşte se va califica în grupele Europa League.

”E puţin ciudat. Deocamdată încercăm să ne focusăm doar pe meciul de mâine atât eu cât şi echipa încercăm să ne izolăm de toate problemele care sunt în cadrul clubului. E normal când eşti antrenor la o echipă mare, cu pretenţii, să fie presiune, să fie dificil. Nu e simplu deloc”, a spus Bogdan Andone la o conferinţă de presă.

Întrebat dacă FCSB poate ajunge în condiţiile actuale în grupele Europa League, antrenorul vicecampioanei a răspuns: ”100% cu siguranţă”.

FCSB a învins, joi (25 iulie 2019), la Erevan, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa armeană Alaşkert, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc peste o mâine de la ora 21.30.

Învingătoarea din această dublă manşă va evolua cu câştigătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) şi FC Ordabasy Şimkent (Kazahstan), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. În meciul tur, din Cehia, scorul a fost egal, 1-1 (Komlicenko '45+2 / Mehanovici '21).

Afla mai multe despre: fcsbgrupele europa league 

viewscnt
Articole similare