Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Această victorie istorică este preludiul perfect pentru Campionatul European din iunie” a titrat presa din Macedonia de Nord după meciul cu Germania

”Această victorie istorică este preludiul perfect pentru Campionatul European din iunie” a titrat presa din Macedonia de Nord după meciul cu Germania

Fotbal

Comentarii

Clasarea pe locul 3 în grupa preliminară pentru EURO 2020 a fost cea mai bună clasare a formaţiei din Macedonia de Nord din istorie în cele 13 ediţii de preliminarii de când această ţară şi-a câştigat independenţa.

Presa din Macedonia de Nord are numai cuvinte de laudă după şocul rezultatului din meciul cu Germania. Macedonenii, calificaţi la Campionatul European din vara aceasta, au primit o doză puternică de moral înaintea partidelor din grupe ce vor avea loc peste numai 3 luni.

Naţionala a sărbătorit în stil mare victoria împotriva Germaniei, adusă de gol căpitanului Goran Pandev şi al lui Elif Elmas. Echipa lui Igor Angelovski a jucat disciplinat şi cu încredere, fără să îi lase pe adversari să domine terenul. Această victorie istorică este preludiul perfect pentru Campionatul European din iunie. Am demonstrat că fotbalul nu este un sport în care câştigă mereu germanii” au scris cei de la Nova Makedonja.

Macedonia de Nord este la prima calificare din istorie la un turneu final de Campionat European. Aceasta a reuşit să obţină calificarea după un play-off câştigat în faţa celor din Kosovo şi a unei finale de play-off câştigată cu Georgia, ambele victorii la limită. Macedonia de Nord face parte din grupa C a Campionatului European de fotbal alături de Olanda, Ucraina şi Austria. Clasarea pe locul 3 în grupa preliminară pentru EURO 2020 a fost cea mai bună clasare a formaţiei din Macedonia de Nord din istorie în cele 13 ediţii de preliminarii de când această ţară şi-a câştigat independenţa.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cm 2022 

viewscnt
Articole similare