Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acesta este cel mai ciudat penalty din istorie. Nu a fost fault, nu a fost henţ, dar arbitrul a arătat punctul cu var. S-a întâmplat în Italia!

Acesta este cel mai ciudat penalty din istorie. Nu a fost fault, nu a fost henţ, dar arbitrul a arătat punctul cu var. S-a întâmplat în Italia!
Comentarii

Cea mai ciudată lovitură de pedeapsă a fost acordată într-o ligă inferioară din Italia. Motivul este unul incredibil, pentru că jucătorul în cauză nu a atins mingea cu mână, nici nu şi-a faultat vreun adversar... doar şi-a încurajat colegii.

S-a întâmplat în timpul meciului dintre Bacigalupo şi Barracuda din al 7-lea eşalon fotbalistic din "cizmă". Repriza a doua începuse puţin timp atunci când jucătorul oaspeţilor, Gianperio Ospi, a vrut să îşi încurajeze colegii folosind o serie de cuvinte colorate, inclusiv o blasfemie. Totul s-a petrecut în careul propriu, iar arbitrul partidei a arătat punctul cu var, potrivit Fox Sports Italia.  

Decizia centralului a fost decisivă, pentru că Bacigalupo a câştigat meciul cu 3-2, printr-o reuşită în minutul 95. Oficialii de la USD Barracuda au contestat decizia imediat după meci, iar partida va fi rejucată, pentru că regulamentul prevede ca atunci când un jucător protestează sau foloseşte un limbaj ofensator în propriul careu să fie acordată lovitură indirectă, nu penalty. 

Afla mai multe despre: italiapenaltyinjuraturaprotestedecizie 

viewscnt
Articole similare