Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acesta este minusul nostru! Noi nu avem în club un fost arbitru!”. Universitatea Cluj îl atacă pe Cristi Balaj după înfrângerea cu CFR

”Acesta este minusul nostru! Noi nu avem în club un fost arbitru!”. Universitatea Cluj îl atacă pe Cristi Balaj după înfrângerea cu CFR

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins U Cluj, în deplasare, scor 2-1, în runda cu numărul 15 din Liga 1.

”Acesta este minusul nostru! Noi nu avem în club un fost arbitru!”. Universitatea Cluj atacă după înfrângerea cu CFR

Toate cele trei goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri. CFR Cluj a înscris prin Deac (25) şi Malele (61), în timp ce U Cluj a transformat prin Romario Pires (90+3).

Cei din tabăra Universităţii s-au arătat extrem de nemulţumiţi de arbitrul partidei, Radu Petrescu. Conform acestora, Petrescu nu a luat cele mai bune decizii în derby-ul de aseară.

Motiv pentru care, azi, Radu Constantea, preşedintele echipei U Cluj,  a trimis „săgeţi” spre Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului. 

„Noi nu avem competenţe în privinţa arbitrajului şi poate că acesta este minusul nostru. Nu ne bazăm şi pe un fost arbitru, dar eu cred că rolul unui preşedinte de club este însă altul. Pot însă să spun că al doilea penalty primit de CFR Cluj a fost uşor acordat şi s-ar fi impus cartonaş roşu la Yeboah”, a spus Radu Constantea, pentru ProSport.

Mesaj pentru fanii clujeni:

„De asta am muncit atât de mult şi am pornit acest proiect, în urmă cu şase ani. Pe Cluj Arena a fost o atmosferă cu adevărat extraordinară. S-au strâns peste 24.000 de spectatori. Acesta este spiritul Universităţii Cluj. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi puternice”, a conchis Constantea. 

Afla mai multe despre: cfr cluju cluj 

viewscnt
Articole similare