Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aceşti jucători nu sunt roboţi". Cum a explicat Elias Charalambous schimbarea lui Vlad Chiricheş

"Aceşti jucători nu sunt roboţi". Cum a explicat Elias Charalambous schimbarea lui Vlad Chiricheş

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-0 în meciul de la Oţelul şi a bifat a patra victorie în acest sezon din tot atâtea meciuri oficiale disputate. Octavian Popescu şi Andrea Compagno au marcat pentru echipa lui Charalambous.

"Ştiam că nu va fi un meci uşor, ştiam că întâlnim un adversar care se apără foarte bine, am încercat să înscriem mai mult ca să închidem mai repede meciul. Trebuie să lucrăm la psihicul jucătorilor. Octavian Popescu este un jucător cu multă calitate, ne-a lipsit în primele meciuri, el se antrenează perfect, mai ales acum când jucăm din trei în trei zile, avem nevoie de toţi jucătorii din lot.

Aceşti jucători nu sunt roboţi, trebuie să se odihnească şi ei, de asta a rămas şi Coman pe banca de rezerve în startul partidei. Toţi trebuie să primească şansa de a juca. Sigur că mai avem lucruri de îmbunătăţit, e important să câştigăm pentru moral.

Am vorbit cu Chiricheş, el mi-a spus că este apt 100%, îi ştiu calitatea şi nu am vrut să riscăm. El nu a mai jucat de mult timp un meci oficial, aşa că am preferat să îl înlocuiesc" , a declarat Elias Charalambous.

Oţelul - FCSB 0-2

FCSB a învins-o, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat Oct. Popescu ’40 şi Compagno ‘90+1.

În minutul 61, Coman a ratat un penalty.

La meci au asistat peste 12.000 de spectatori.

  • Oţelul Galaţi: R. Stoian – S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev (Panait ’46) – Jardan (Bodişteanu ’56), I. Neagu (Zivulic ’63), D Silva -Al. Pop (Ursu ’63), Fatai (Cârjan ’56), Cisotti. Antrenor: Dorinel Munteanu
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş (Haruţ ’63), Ov. Popescu – Edjouma (Olaru ’46), Şut (Compagno ’64), Djokovic – Cordea (Miculescu ’80), Băluţă (Coman ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare