Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Achahbar, accidentare îngrozitoare! A urlat de durere pe teren. Colţescu a schimbat cartonaşul galben cu cel roşu după ce a văzut urmările | VIDEO

Achahbar, accidentare îngrozitoare! A urlat de durere pe teren. Colţescu a schimbat cartonaşul galben cu cel roşu după ce a văzut urmările | VIDEO

Rapid

Comentarii

Anass Achahbar a suferit o accidentare urâtă în meciul Rapid Bucureşti - Sepsi OSK, după un atac al lui Alexandru Albu, care s-a lăsat cu eliminarea giuleşteanului.

Achahbar a urlat de durere pe teren în Rapid - Sepsi

Rapid a primit vizita lui Sepsi, vineri, în etapa cu numărul 26 din Liga 1, la Mioveni. Meciul e pe Telekomsport.ro. 

Aşa cum era de aşteptat, partida a fost echilibrată încă din start, cu Sepsi având primele situaţii de poartă. 

În minutul 31, Sepsi l-a pierdut pe dirijorul de la mijlocul terenului, iar Rapid pe "stâlpul" din linia de mijloc. Totul după o accidentare, care, la prima vedere, este gravă. 

La un duel la mijlocul terenului, Albu l-a atacat pe Anass Achahbar, iar batavul a avut ghinion. A fost prins cu piciorul în gazon de adversar, iar glezna sa a avut de suferit sub greutatea mijlocaşului gazdelor. 

Colţescu a scos imediat cartonaşul galben, dar au urmat momente delicate la Mioveni. 

Aflat pe gazon, Anass Achahbar a urlat de durere zeci de secunde, inclusiv după intrarea echipei medicale a lui Sepsi. Dinspre zona în care fotbalistul era căzut s-a transmis spre banca tehnică faptul că e nevoie de înlocuire. 

Anass Achahbar a fost scos pe targă din meci, iar Colţescu a schimbat decizia iniţială. Centralul i-a arătat cartonaşul roşu lui Alexandru Albu, care şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. 

Afla mai multe despre: achachbaralexandru alburapid sepsi 

viewscnt
Articole similare