Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord!". Al doilea transfer al verii la Manchester City! Vine din Premier League

"Acord!". Al doilea transfer al verii la Manchester City! Vine din Premier League

Manchester City

Comentarii

Manchester City şi Leeds au bătut palma pentru transferul lui Kalvin Philips (26 de ani) la echipa lui Pep Guardiola. "Cetăţenii" s-au înţeles cu clubil din Premier League şi vor plăti o sumă fixă de transfer, plus bonusuri şi vor trimite un jucător pe "Elland Road".

Pep Guardiola a primit al doilea transfer al verii, Kalvin Philips, un mijlocaş închizător de la Leeds, cu care să-l înlocuiască pe Fernandinho, plecat în Brazilia.

"Acord!". Al doilea transfer al verii la Manchester City! Vine din Premier League

Manchester City s-a înţeles cu Leeds pentru al doilea transfer al verii pe Etihad Stadium. Kalvin Philips, închizătorul lui Leeds, va juca sub comanda lui Pep Guardiola în sezonul viitor. După Erling Haaland, mijlocaşul este al doilea jucător pe care Pep Guardiola îl primeşte în perioada de mercato din vară.

Şeicii de la Manchester City vor plăti 42 de milioane de euro, sumă fixă, plus alte trei sub formă de bonusuri. În plus, pe lângă toate acestea, "Cetăţenii" vor trimite şi un jucător la Leeds. Darko Gyabi va merge pe "Elland Road" pentru cinci milioane de euro.

Acum, Manchester City încearcă să-l convingă pe Kalvin Philips să semneze contract, dar e de aşteptat că acest lucru se va întâmpla la capătul negocierilor.

Kalvin Philips a jucat 23 de meciuri în sezonul trecut, în toate competiţiile, pentru Leeds, timp în care a marcat o dată şi a livrat un assist.

Afla mai multe despre: kalvin philipstransfermanchester cityacordleeds 

viewscnt
Articole similare