Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Barcelona, transfer de 40 de milioane de euro! Contract pe 5 ani pentru un "wonderkid"

"Acord". Barcelona, transfer de 40 de milioane de euro! Contract pe 5 ani pentru un "wonderkid"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona se mişcă rapid pe piaţa transferurilor, înainte ca fereastra de mercato să se deschidă oficial, pe 1 iulie în campionatele importante din Europa.

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, vrea să întărească echipa pentru sezonul viitor, în care nu se mai admite eliminarea din grupele Ligii Campionilor şi, după acordul cu Ilkay Gundoggan, a venit rândul unui alt fotbalist.

"Acord". Barcelona a bătut palma pentru transferul de 40 de milioane de euro al lui Vitor Roque

AS anunţă, marţi, că Barcelona şi fotbalistul brazilian Vitor Roque (18 ani) au ajuns la un acord pentru un contract pe cinci ani. Fotbalistul din "Ţara Cafelei" este următorul produs de export al Braziliei, care i-a dat în ultimii ani în Europa pe Vinicius Junior şi Rodrygo, ambii la Real Madrid.

Potrivit jurnalistului Javi Miguel, Barcelona s-a înţeles cu Vitor Roque, iar noul director sportiv al catalanilor, Deco, a jucat un rol esenţial în această mutare. Ca să poată înregistra transfeul lui Roque, Barcelona trebuie să vândă mai întâi jucători pentru a se încadra în limitele fair-play-ului financiar impus de LaLiga.

Transferul lui Vitor Roque la Barcelona va costa 40 de milioane de euro, plătibili în trei rate către clubul brazilian Atletico Paranaense.

La doar 18 ani, Vitor Roque a marcat 10 goluri şi a livrat cinci pase de gol în 25 de meciuri (1.681 de minute) jucate în campionatul din Brazilia în acest sezon.

Afla mai multe despre: vitor roque transfer barcelonabarcelona vitor roquevitor roque barcelona transferbarcelona 

viewscnt
Articole similare