Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Bayern Munchen a găsit înlocuitor de top pentru Sommer şi Neuer! Portarul, gata să se transfere în Germania

"Acord". Bayern Munchen a găsit înlocuitor de top pentru Sommer şi Neuer! Portarul, gata să se transfere în Germania

Bayern Munchen

Comentarii

Rămasă fără Yann Sommer, plecat la Inter, şi cu Manuel Neuer mai aproape de retragere decât de revenirea într-o formă bună, Bayern Munchen are pe listă un portar de top.

Bayern Munchen caută un înlocuitor pentru Sommer şi Neuer, iar clubul bavarez l-a dorit pe Kepa Arizabalaga, ajuns la Real Madrid după accidentarea lui Thibaut Courtois. Campioana Germaniei s-a orientat spre David De Gea, goalkeeper liber de contract după plecarea de la Manchester United.

David De Gea, acord pentru transferul la Bayern Munchen

Presa din Germania anunţă că şefii lui Bayern au purtat deja discuţii cu David De Gea şi cu reprezentanţii acestaui, iar portarul spaniol şi-a dat deja acordul pentru a semna cu echipa de pe Allianz Arena. Înţelegerea în ceea ce priveşte contractul, având în vedere că De Gea vine liber, nu va fi o problemă.

Concurentul lui David De Gea pentru transferul la Bayern Munchen este Stefan Ortega (30 de ani), portarul de rezervă a lui Manchester City, campioana Europei şi a Angliei. Sursa citată scrie că Bayern îl va transfera pe De Gea doar dacă nu reuşeşte să ajungă la un acord cu City pentru Ortega, iar acesta acord este greu de obţinut având în vedere că echipa engleză a început deja sezonul.

David De Gea a plecat liber de contract de la Manchester United în această vară, după ce "Diavolii roşii" nu i-au mai prelungit înţelegerea.

Afla mai multe despre: bayern munchentransferacorddavid de geabundesliga 

viewscnt
Articole similare