Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Contract pe cinci ani! Real Madrid s-a înţeles cu superstarul din Ligue 1

"Acord". Contract pe cinci ani! Real Madrid s-a înţeles cu superstarul din Ligue 1

Real Madrid

Comentarii

Aurelien Tchouameni (22 de ani), fotbalistul lui AS Monaco, s-a înţeles cu Real Madrid pentru contract pe cinci ani şi va semna cu echipa de pe "Santiago Bernabeu". Presa franceză a anunţă acordul dintre Tchouameni şi Real Madrid, unul dintre starurile din Ligue 1, după ratarea transferului lui Kylian Mbappe.

Real Madrid l-a pierdut pe Kylian Mbappe, care şi-a prelungit contractul cu PSG până în 2025, dar s-a înţeles cu un alt star din Ligue 1.

"Acord". Contract pe cinci ani! Real Madrid s-a înţeles cu superstarul din Ligue 1

La doar câteva zile după ce l-a ratat pe Kylian Mbappe, care şi-a prelungit contractul cu PSG până în 2025 şi a spus "nu" formaţiei de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid s-a înţeles cu un alt superstar din Ligue 1. Potrivit RMC Sport, Aurelien Tchouameni, mijlocaşul lui AS Monaco, a bătut palma cu Real Madrid.

Florentino Perez l-a convins pe Tchouameni să semneze cu Real Madrid şi i-a pregătit un contract pe cinci ani, deşi starul francez era dorit şi de Liverpool. Sursa citată scrie că Real Madrid va plăti 80 de milioane de euro pentru transferul lui Aurelien Tchouameni de la AS Monaco, plus anumite bonusuri nespecificate.

Aurelien Tchouameni a fost unul dintre starurile sezonului din Ligue 1, în care a jucat 50 de meciuri în toate competiţiile cu AS Monaco, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat trei pase decisive.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă lui Aurelien Tchouameni în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridacordtransfertchouameniligue 1 

viewscnt
Articole similare