Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord cu antrenorul! A acceptat oferta Rapidului, "avea contractul semnat", dar totul a picat! | EXCLUSIV

Acord cu antrenorul! A acceptat oferta Rapidului, "avea contractul semnat", dar totul a picat! | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Marius Măldărăşanu, antrenorul de 48 de ani de la Hermannstadt, a fost idol în Giuleşti ca jucător!

Măldărăşanu a fost aproape de Rapid, dar a picat totul în ultimul moment

Hermannstadt a ţinut-o în şah pe Rapid în prima repriză a meciului din Giuleşti, însă a cedat presiunii în partea secundă, pierzând meciul cu 2-0.

Marius Măldărăşanu, 48 de ani, antrenorul celor de la Hermannstadt, cu un trecut de rapidist care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Recent, Cristi Costache a dezvăluit că, în trecut, Măldărşanu a fost aproape de banca tehnică a Rapidului, dar că s-a sucit pe ultima sută de metri. Motivul? Detalile din contract stabilite ulterior au fost schimbate, iar antrenorul s-a opus!

”Măldărăşanu cred că e primul care vrea sa bată Rapidul. Când era în Liga a 4-a, era la un pas de Rapid, avea contractul semnat, la o mustaţă să fie.

Au discutat contractul şi după i-au trimis pe email contractul şi nu prea mai corespundea cu ce au discutat... Şi în acel moment Măldă s-a încăpăţânat şi nu a mai vrut să vină!”, a dezvăluit Costache la Orange Sport. 

  • Ca îni sezonul trecut, pe vremea asta, FC Hermannstadt se află din nou pe un loc de play-off, 6, şi are şanse reale. În timp ce, Rapid este pe locul 3, cu 48 de puncte şi este matematic în play-off. 

Măldărăşanu, despre Rapid: ”Am jucat 10 ani acolo...”

Chiar în iarnă s-a zvonit despre o posibilă plecare a lui Măldărăşanu în Giuleşti, însă antrenorul a negat orice zvon şi a rămas la Sibiu.

”Am jucat 10 ani acolo. Gândeşte-te că tot ce apare în presă nu ne face bine nici nouă, dar nici Rapidului. Am stat de vorbă cu băieţii, i-am liniştit. Avem şi câţiva jucători cu care se încearcă prelungirea şi contează aspectul aici. Sunt aici, mă simt bine, respectat, am o muncă de făcut şi dau totul ca să ne atingem obiectivele.

Îmi pare rău pentru Cristiano Bergodi. Numai în pielea lui să nu fii. Ştim că acolo este o conducere echilibrată, care merge pe continuitate şi eu cred că asta aduce succesul”, a afirmat Marius Măldărăşanu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: maldarasanurapidhermannstadt 

viewscnt
Articole similare