Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord de principiu". Conte primeşte jucătorul dorit. Barcelona şi Tottenham au bătut palma

"Acord de principiu". Conte primeşte jucătorul dorit. Barcelona şi Tottenham au bătut palma

Premier League

Comentarii

Tottenham vrea să transfere din nou de la FC Barcelona, după ce l-a luat pe Emerson (23 de ani) în vara trecută. Spurs îşi doreşte, din nou, un fundaş al catalanilor.

UPDATE 5 iunie, 12:41 - Acord de principiu între Barcelona şi Tottenham pentru împrumutul lui Clement Lenglet, după ce jucătorul francez şi-a dat şi el acordul pentru a juca în Premier Leauge. Jurnalistul Luis Rojo anunţă că e vorba de un împrumut cu opţine de cumpărare de peste 10 milioane de euro, iar Tottenham va plăti 85% din salariul lui Lenglet.


Barcelona l-a trecut pe lista neagră pe Clement Lenglet (26 de ani), pe care Xavi l-a folosit foarte puţin după ce a venit pe banca echipei, iar francezul este dorit de Tottenham.

Tottenham, negocieri intense cu Barcelona! Fotbalistul "gonit" de Xavi, dorit cu ardoare de Conte

Potrivit jurnaliştilor Matteo Moretto şi Toni Juanmarti, Tottenham "împinge" foarte mult în negocierile cu Barcelona pentru transferul lui Clement Lenglet. Fundaşul central este pe lista plecărilor pe Camp Nou, iar Antonio Conte şi-l doreşte pe francez în Premier League.

Lenglet vrea să plece de la Barcelona doar dacă un club, care joacă în Liga Campionilor, îi poate satisface pretenţiile salariale: fundaşul vrea acelaşi salariu ca la Barcelona, 10 milioane de euro pe an. Englezii îi pot oferi atât cât îşi doreşte, mai ales după ce trupa lui Antonio Conte s-a calificat în grupele UCL.

Clement Lenglet nu şi-a dat, încă, ok-ul pentru a semna cu Tottenham, însă şefii de la Spurs încearcă din răsputeri să-l convigă. Sursa citată mai scrie că Lenglet devine din ce în ce mai deschis în privinţa transferului, iar la finalul acestei săptămâni va avea loc o întâlnire care poate fi decisivă.

Fundaşul francez a fost transferat de Barcelona în 2018 de la FC Sevilla, în schimbul a 35 de milioane de euro. Francezul a jucat doar 1.238 de minute în 27 de partide din sezonul trecut pentru Barcelona, timp în care a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: tottenhamtransfernegociericlement lenglet 

viewscnt
Articole similare