Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Fostul coleg de la Real Madrid pentru care CR7 a insistat să vină la Al Nassr se transferă!

"Acord". Fostul coleg de la Real Madrid pentru care CR7 a insistat să vină la Al Nassr se transferă!

Premier League

Comentarii

Keylor Navas (36 de ani) se transferă în Premier League, de la PSG, după ce a negociat cu Al Nassr şi chiar Cristiano Ronaldo s-a implicat în discuţii pentru a face ca transferul în Arabia Saudită să se realizeze. În zadar, însă.

Un club din Premier League l-a convins pe Keylor Navas, fostul portar al lui Real Madrid - actualmente la PSG - să spună "da" transferului. Mutarea s-a făcut în ultima zi de mercato din Europa, iar goalkeeperul şi-a dat acordul pentru transfer.

"Acord". Fostul coleg de la Real Madrid pentru care CR7 a insistat să vină la Al Nassr se transferă!

Nottingham Forest l-a convins pe Keylor Navas, PSG, să spună "da" transferului în Premier League şi să semneze cu fosta câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni. Potrivir jurnalistului Fabrizio Romano, Navas şi-a dat acordul pentru transferul în Premier League.

Mai mult, se pare că şi cluburile s-au înţeles pentru transferul lui Keylor Navas, fostul portar câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid. "Acord total" între cluburi, susţine sursa citată, care precizează faptul că se lucrează la documentaţia necesară pentru realizarea mutării.

Astfel, Keylor Navas se va lupta pentru evitarea retrogradării în Premier League cu Nottingham Forest.

Cristiano Ronaldo a insistat pe lângă Navas să se transfere la Al Nassr şi s-a implicat în negocieri

Imediat după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, clubul saudit a încercat să mai dea o lovitură de imagine şi să-l transfere şi pe Keylor Navas, fostul coleg al lui CR7 de la Real Madrid. Mai mult, se pare că lusitanul chiar s-a implicat în negocieri şi a încercat să-l convingă pe portar să semneze cu Al Nassr, dar în cele din urmă totul a picat.

Keylor Navas mai avea contract cu PSG până în vara lui 2024.

Afla mai multe despre: keylor navastransferpremier leaguenottingham forest 

viewscnt
Articole similare