Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Juventus îi îndeplineşte dorinţa lui Allegri! Transfer de la PSG

"Acord". Juventus îi îndeplineşte dorinţa lui Allegri! Transfer de la PSG

PSG

Comentarii

Leandro Paredes (28 de ani) s-a înţeles cu Juventus pentru transferul la Torino. "Bătrâna Doamnă" trebuie să bată palma şi cu PSG.

Max Allegri a cerut în mod expres un mijlocaş central la Juventus, iar Leandro Paredes este alegerea clubului din Italia.

"Acord". Juventus îi îndeplineşte dorinţa lui Allegri! Transfer de la PSG

După ce l-a luat pe Di Maria, lăsat să plece gratis de PSG, Juventus mai vrea un jucător de la Paris. Potrivit jurnalistului Hadrien Grenier, există deja un acord între Juventus şi Leandro Paredes, mijlocaş pe care Max Allegri îl doreşte la Torino.

"Acord contractual între Leandro Paredes şi Juventus! Jucătorul aşteaptă acum ca PSG şi Juventus să bată palma în ceea ce priveşte finanţele şi forma mutării", scrie sursa citată.

Parisul şi Juventus negociază trecerea lui Paredes la Juventus, dar încă nu s-au pus de acord dacă va fi doar un împrumut cu opţiune de cumpărare sau un transfer definitiv.

Leandro Paredes mai are contract cu PSG până în 2024.

115 meciuri, trei goluri şi 10 pase de gol a strâns Leandro Paredes la PSG, din 2019 până în prezent, timp în care a câştigat trei titluri, două Cupe ale Franţei şi trei Supercupe.

Afla mai multe despre: paredespsgtransferjuventus 

viewscnt
Articole similare