Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Lewandowski pleacă de la Bayern. Clubul l-a convins să semneze

"Acord". Lewandowski pleacă de la Bayern. Clubul l-a convins să semneze

Bayern Munchen

Comentarii

Transferul lui Robert Lewandowski (33 de ani) prinde contur. "Lewa" ar fi ajuns la un acord pentru a semna cu Barcelona, contractul său cu Bayern urmând să expire în vara lui 2023. Jurnalişti din Polonia şi Spania au scris despre acordul Lewandowski - Barcelona.

"Acord". Lewandowski pleacă de la Bayern. Clubul l-a convins să semneze

Barcelona caută un fotbalist superstar care să fie imaginea proiectului lui Xavi şi Joan Laporta, iar Robert Lewandowski e unul dintre numele despre care s-a scris mult în ultima vreme că ar putea ajunge pe Camp Nou. Potrivit postului polonez TVPSport, Robert Lewandowski a ajuns la un acord cu Barcelona.

Mai mult, se pare că Robert Lewandowski i-a anunţat deja pe şefii lui Bayern despre acordul pe care-l are cu Barcelona şi despre decizia sa de a pleca. „Lewandowski a anunţat deja clubul Bayern că nu-şi va mai prelungi contractul şi că a ajuns la un acord cu Barcelona”, a dezvăluit astăzi postul TV public din Polonia TVPSport.

Potrivit sursei citate, "Lewa" l-a sunat pe Oliver Kahn pentru a-i comunica faptul că vrea să plece. Kahn este diretorul sportiv al lui Bayern Munchen.

Robert Lewandowski ar urma să semneze un contract pe trei ani cu FC Barcelona, care l-a convins să o lase pe Bayern. Contractul lui "Lewa" cu Bayern expiră în vara lui 2023, iar părţile nu au ajuns la un acord pentru prelungire. Bayern va solicita 60 de milioane de euro pentru transferul lui Lewandowski.

Lewandowski, care pe 21 august va face 34 de ani, joacă la Bayern din 2014, când a ajuns liber de contract de la rivala Borussia Dortmund.

Robert Lewandowski a marcat 45 de goluri şi a oferit patru pase de gol în 38 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Bayern Munchen.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a l ui Robert Lewandowski în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: robert lewandowskitransferbayernbarcelonaacord 

viewscnt
Articole similare