Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord pentru primul galactic! "E deja in drum spre Madrid!". Cotidianul de casă al Realului anunţă lovitura verii

Acord pentru primul galactic! "E deja in drum spre Madrid!". Cotidianul de casă al Realului anunţă lovitura veriigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Cu fiecare zi care trece, se pare că viitorul lui Eden Hazard e din ce în ce mai uşor legat de Real Madrid.

Cotidianul de casă al madrilenilor, MARCA anunţă că transferul lui Eden Hazard pe Santiago Bernabeu a intrat în linie dreaptă. Revenirea lui Zinedine Zidane la gruparea blanco avantajează mutarea, iar cotdianul din Capitala Spaniei oferă ultimele detalii despre transferul lui Eden Hazard la Real Madrid.

”Nu vreau să vorbesc despre ceea ce s-ar putea întâmpla la sfârşitul sezonului, mai ales că actuala stagiune nu s-a terminat. Pe Hazard l-am apreciat mereu, îl ştiu de pe vremea când evolua în Franţa. Este un fotbalist fantastic!” a declarat Zidane înainte de confruntarea dintre Real Madrid şi Eibar.

Merge la Madrid să-şi caute casă

A fost un prim semn că Zidane chiar îl doreşte pe Hazard, din vară. Tehnicianul francez nu face declaraţii despre jucătorii altor formaţii, dar nu s-a sfiit să-şi arate admiraţia pentru belgianul care încă îmbracă tricoul lui Chelsea.

Contractul lui Hazard cu Chelsea expiră la anul, iar cifrele sale îl avantajează. Este exact fotbalistul pe care îl caută Zinedine Zidane, iar belgianul a decis că poate forţa cât poate, nota.  Din informaţiile celor de la MARCA, starul naţionalei belgiene şi-a programat deja o vizită la Madrid pentru a cunoaşte mai bine oraşul şi pentru a studia zona în care ar putea să locuiască în următorii 6 ani.

Din câte se pare, Chelsea a înţeles care este dorinţa lui Hazard, iar tot ceea ce lipsea pentru efectuarea tranzacţiei era acordul noului antrenor Zinedine Zidane. Un acord care a venit încă de la numirea sa în funcţie, Eden fiind unul dintre pilonii de bază ai noului proiect care îl leagă pe Zinedine Zidane de Real Madrid.

Marina Granovskaia, omul care va decide

Presa internaţională notează acum că transferul lui Hazard de la Chelsea la Real depinde de Marina Granovskaia, directorul londonezilor însărcinat cu zona de transferuri.

Fosta angajată a lui Roman Abramovich de la una din companiile petroliere ale miliardarului rus are o influenţă imensă la Chelsea, iar acum se ocupă de negocierile pentru transferurile de jucători.

Granovskaia încearcă să obţină peste 100 de milioane de euro pentru Hazard, o sumă imensă în condiţiile în care belgianul va intra în ultimele 12 luni de contract cu Chelsea, iar din iarna viitoare ar putea semna cu orice echipă, fără acordul trupei din Premier League.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: eden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare