Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Real Madrid, transfer de 100 de milioane de euro după ce l-a pierdut pe Benzema! Starul face vizita medicală şi semnează

"Acord". Real Madrid, transfer de 100 de milioane de euro după ce l-a pierdut pe Benzema! Starul face vizita medicală şi semnează

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a bătut palma pentru primul transfer al verii pe "Santiago Bernabeu" după ce echipa lui Florentino Perez a rămas fără Karim Benzema, Eden Hazard şi alţi jucători importanţi din lot.

"Acord". Real Madrid, transfer de 100 de milioane de euro după ce l-a pierdut pe Benzema; Jude Bellingham!

Florentino Perez s-a mişcat repede după ce a pierdut nu mai puţin de patru jucători, printre care Benzema şi Hazard, din lotul echipei. Real Madrid a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Jude Bellingham (19 ani), mijlocaşul central de mare viitor de pe Signal Iduna Park.

Jurnalistul britanic David Ornstein a anunţat, miercuri, acordul dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund pentru transferul lui Bellingham în schimbul a 100 de milioane de euro, "una dintre cele mai mari afaceri din istoria ambelor cluburi". Acum, Jude Bellingham urmează să facă vizita medicală pentru a putea semna cu echipa blanco.

Totul va avea loc în următoarele zile, după ce Florentino Perez s-a înţeles deja cu jucătorul şi agentul său, astfel că mutarea e aproape rezolvată din toate punctele de vedere.



Jude Bellingham a jucat 42 de meciuri în toate competiţiile sezonului la Dortmund, timp în care a marcat 14 goluri şi a pasat decisiv de şapte ori în 42 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: real madrid transfer jude bellinghamreal madrid transfer bellinghamreal madrid jude bellingham 

viewscnt
Articole similare