Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Real Madrid, tun după tun în mercato! Mbappe şi încă un star pentru 2024

"Acord". Real Madrid, tun după tun în mercato! Mbappe şi încă un star pentru 2024

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a primit "ok-ul" unui fotbalist de mare viitor pentru transferul pe "Santiago Bernabeu" în vara lui 2024.

Florentino Perez se pregăteşte să-l transfere pe Kylian Mbappe (24 de ani), gratis de la PSG, însă preşedintele madrilen nu are de gând să se oprească. Real Madrid şi-a asigurat acordul de transfer al unuia dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din lume în acest moment.

Real Madrid a primit "ok-ul" lui Alphonso Davies pentru transferul în 2024

După plecarea lui Marcelo, Real Madrid a rămas descoperită pe postul de fundaş stângă, de multe ori fiind nevoită să apeleze la Nacho pentru banda stângă a apărării, Ferland Mendy fiind mai mult accidentat. Transferu lui Fran Garcia de la Rayo Vallecano acoperă postul în acest sezon, însă Florentino Perez îşi doreşte un transfer "galactic".

Este vorba despre Alphonso Davis (22 de ani), fundaşul stânga canadian de la Bayern Munchen. Potrivit site-ului fichajes.net, există deja un acord între Davies şi Real Madrid pentru transferul fundaşului pe "Santiago Bernabeu" în vara lui 2024, dacă Florentino Perez se înţelege cu şefii lui Bayern.

Contractul lui Alphonso Davies cu Bayern Munchen va expira în vara lui 2025, iar Real Madrid vrea să profite şi să-l transfere pe o sumă mai mică de bani, aşa cum a făcut cu Eden Hazard sau Kylian Mbappe, dacă va obţine semnătura francezului în această vară sau gratis vara viitoare.

 

Afla mai multe despre: real madridtransferalphonso davies 

viewscnt
Articole similare