Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Starul, pe Camp Nou! Barcelona, acord cu clubul pentru transfer

"Acord". Starul, pe Camp Nou! Barcelona, acord cu clubul pentru transfer

FC Barcelona

Comentarii

Acord Barcelona - FC Sevilla pentru transferul lui Jules Kounde (23 de ani), fundaşul central francez, marea dorinţă a lui Xavi după ce catalanii l-au adus pe Robert Lewandowski.

Chelsea părea mare favorită să-l transfere pe Kounde, dar se pare că Barcelona a reuşit să "răstoarne" situţia şi a ajuns la un acord cu Sevilla pentru serviciile fundaşului pe care Xavi îl consideră "perfect"

"Acord". Starul, pe Camp Nou! Barcelona, acord cu clubul pentru transfer

Sport anunţă, duminică, un "acord de principiu" între Barcelona şi FC Sevilla pentru transferul lui Jules Kounde, deşi Chelsea era mare favorită să-l transfere acum câteva zile. Jurnalistul Ivan San Antonio scrie despre acordul dintre Barcelona şi formaţia din Andaluzia.

Barcelona urmează să plătească 50 de milioane de euro, plus alte 10 sub formă de bonusuri, pentru a-l transfera pe Jules Kounde. Fundaşul central din Franţa a fost ţinta numărul 1 pentru Barcelona în ceea ce priveşte întărirea defensivei, iar "Xavi poate fi fericit".

Xavi a fost "cheia" transferul lui Jules Kounde la FC Barcelona, după ce i-a cerut acestuia să fie răbdător. În ceea ce-l priveşte, Kounde are deja un acord cu Barcelona pentru un contract până în 2026.

Afla mai multe despre: barcelonakoundetransferacord 

viewscnt
Articole similare