Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord total!". Barca, încă un transfer stelar! Superstarul semnează până în 2026

"Acord total!". Barca, încă un transfer stelar! Superstarul semnează până în 2026

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a înţeles cu Bernardo Silva (28 de ani) pentru transferul pe Camp Nou. Lusitanul îşi doreşte să plece de la Manchester City la Barcelona, iar catalanii au bătut palma cu fotbalistul pentru un contract.

Campania stelară de achiziţii a Barcelonei poate continua cu încă un nume important. Joan Laporta şi şefii de pe Camp Nou l-au convins pe Bernardo Silva să spună "da" ofertei venite din Catalonia, astfel că mai trebuie doar să ajungă la un acord cu Manchester City.

"Acord total!". Barca, încă un transfer stelar! Superstarul semnează până în 2026

Lewandowski, Raphinha sau Kounde nu sunt de ajuns pentru Xavi şi Joan Laporta, care şi-au pus toată ambiţia şi munca la lucru pentru a crea un dream-team pe Camp Nou. Barcelona a avut o campanie de transferuri excelentă până acum, dar poate deveni şi mai bună.

Barcelona şi Bernardo Silva au un "acord total" pentru transferul portughezului pe Camp Nou. Lusitanul îşi doreşte să se transfere la Barcelona şi, când a aflat că e dorit de catalani, i-a transmis lui Pep Guardiola prin agentul său că îşi doreşte să plece.

Guardiola nu se opune plecării lui Bernardo Silva şi nu va sta în calea realizării visului portughezului, de a juca pe Camp Nou. Acordul cu Bernardo Silva nu este suficient pentru Barcelona, care trebuie să o convingă şi pe Manchester City. "Cetăţenii" vor nu mai puţin de 80 de milioane de euro în schimbul serviciilor lui Silva.

Manchester City şi Barcelona au făcut afaceri împreună şi la începutul lui 2022. În perioada de mercato din ianuarie, Barcelona l-a transferat pe Ferran Torres (22 de ani) de pe Etihad Stadium în schimbul a 55 de milioane de euro.

Robert Lewandowski, Raphinha, Andreas Christensen, Franck Kessie şi Jules Kounde sunt transferurile reuşite de Barcelona în această perioadă de mercato, până acum. Xavi îl mai vrea şi pe Marcos Alonso de la Chelsea, cu care e aproape să bată palma în schimbul fundaşului stânga din Spania.

Afla mai multe despre: barcelonaacordbernardo silvatransfer 

viewscnt
Articole similare