Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord total". Barcelona s-a înţeles cu un fundaş central din Premier League! Vine gratis pe Camp Nou

"Acord total". Barcelona s-a înţeles cu un fundaş central din Premier League! Vine gratis pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Andreas Christensen (25 de ani) s-a înţeles cu Barcelona pentru un transfer gratis pe Camp Nou, în vară. Părţile au ajuns la un acord total, anunţă presa din Spania.

"Acord total". Barcelona s-a înţeles cu un fundaş central din Premier League! Vine gratis pe Camp Nou

Barcelona lucrează încă de acum pentru perioada de transferuri din vară, când doreşte să continue întărirea lotului pentru a putea fi competitivă pe toate fronturile. Ca atare, se pare că Barcelona s-a înţeles cu Andreas Christensen, fundaşul campioanei Europei Chelsea.

Părţile au ajuns la un acord total pentru transferul gratis pe Camp Nou, la vară, când îi va expira contractul pe Stamford Bridge, potrivit jurnalistului Gerard Romero. Sursa citată nu pomeneşte, însă, nimic despre durata contractului pe care fundaşul danez îl va semna cu Barcelona sau despre salariul său.

Andreas Christensen a jucat 26 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon cu Chelsea, timp în care a marcat două goluri şi a livrat o pasă de gol.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Andreas Christensen în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Barcelona îl ia gratis şi pe Franck Kessie de la AC Milan

Barcelona i-a făcut o ofertă oficială lui Franck Kessie (25 de ani), fotbalistul Milanului, pe care-l aşteaptă gratis, liber de contract, în iunie 2022. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a aflat salariul pe care Barcelona i l-a oferit mijlocaşului comparat cu Yaya Toure.

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Barcelona i-a făcut o ofertă oficială lui Franck Kessie, "închizătorul" lui AC Milan. Fotbalistul ivorian rămâne liber de contract în vara lui 2022, iar Barcelona i-a oferit un salariu de 6,5 milioane de euro pe sezon pentru a semna gratis.

Afla mai multe despre: andreas christensentransferbarcelonaacordchelsea 

viewscnt
Articole similare