Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord total. Bayern s-a înţeles cu noul antrenor. A retrogradat în liga a doua la finalul sezonului

Acord total. Bayern s-a înţeles cu noul antrenor. A retrogradat în liga a doua la finalul sezonului

Bayern Munchen

Comentarii

Vincent Kompany (38 de ani) este foarte aproape de Bayern Munchen. Tehnicianul belgian a pregătit-o pe Burnley în ultimele două sezoane.

Bayern şi-a găsit un antrenor care a retrogradat în liga a doua, în acest sezon

Vincent Kompany şi conducătorii clubului german Bayern Munchen ar fi ajuns la o înţelegere verbală, conform cotidianului francez L’Equipe. Acesta ar fi antrenorul ales de bavarezi, club pe care l-au refuzat mulţi tehnicieni.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Conducerea lui Bayern ar fi ajuns la o înţelegere verbală cu Vincent Kompany, fostul jucător al lui Hamburg şi internaţional belgian, care antrenează, în prezent, echipa engleză Burnley.

În vârstă de 38 de ani, Kompany este legat de Burnley până în iunie 2028, dar Max Eberl, directorul general al lui Bayern, şi Christoph Freund, directorul sportiv, sunt atraşi de ideea de a-l avea antrenor principal.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Atu-urile lui Kompany sunt două: vorbeşte fluent germană, după ce a jucat doi ani la Hamburg, între 2006 şi 2008, şi – prin trecutul său de jucător, ar putea avea autoritatea necesară pentru a ţine în mână vestiarul plin de vedete al bavarezilor.

Cariera de fotbalist a lui Vincent Kompany se leagă de Manchester City, acolo unde a fost legitimat timp de 11 ani (2008-2019).

Afla mai multe despre: bayern munchenvincent kompanybundesligaburnley 

viewscnt
Articole similare