Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord total". Kylian Mbappe semnează un contract pe 6 ani! Clubul, lovitură uriaşă

"Acord total". Kylian Mbappe semnează un contract pe 6 ani! Clubul, lovitură uriaşă

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani) şi Real Madrid s-au înţeles, iar acordul între părţi pentru transfer e total. Starul francez va pleca gratis de la PSG şi va semna un contract pe şase ani cu Real Madrid, club care dă o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor pentru că-l ia liber de contract.

Real Madrid dă lovitura pe piaţa transferurilor. Presa internaţională a anunţat, luni, acordul dintre Real şi Kylian Mbappe, superstarul francez de la PSG.

"Acord total". Kylian Mbappe semnează un contract pe 6 ani! Real Madrid, lovitură uriaşă

Kylian Mbappe va fi jucătorul lui Real Madrid din vară încolo, de pe 30 iunie, când îi expiră înţelegerea cu PSG, care a plătit 180 de milioane de euro ca să-l transfere de la AS Monaco. Potrivit italianului Gianluca Di Marzio, Mbappe va semna pe şase ani cu Real Madrid, iar francezul va primi un bonus de 100 de milioane de euro pentru că a semnat gratis.

Mbappe a anunţat că decizia sa e ca şi luată, dar nu a precizat numele clubului pentru care va semna, însă se pare că Real Madrid a câştigat lupta cu PSG. Zilele următoare, Kylian Mbappe va anunţa numele echipei unde va evolua.

Cu ocazia ceremoniei de atribuire a Trofeele UNFP de duminică, în cadrul căreia a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului din campionatul Franţei, Mbappe a fost întrebat dacă s-a hotărât în privinţa viitorului său.

"Alegerea mea este aproape făcută. Practic, s-a terminat. Lipsesc câteva detalii, dar s-a terminat", a adăugat Mbappe, cel mai bun marcator (25 de goluri) şi cel mai bun pasator (17 assist-uri) în actuala ediţie din Ligue 1.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferacord 

viewscnt
Articole similare