Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Transfer la Chelsea: un superstar vine pe Stamford Bridge în 2023!

"Acord". Transfer la Chelsea: un superstar vine pe Stamford Bridge în 2023!

Chelsea

Comentarii

Christopher Nkunku (25 de ani) va juca la Chelsea din vara lui 2023 încolo. "Albaştrii" au reuşit să ajungă la un acord cu RB Leipzig şi cu jucătorul.

Primul transfer reuşit de Chelsea pentru 2023. Francezul Christopher Nkunku se va alătura echipei de pe Stamford Bridge în vara lui 2023. RB Leipzig şi Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul fotbalistului din Franţa, crescut de PSG, care a "explodat" după ce a ajuns în Germania.

"Acord". Transfer la Chelsea: un superstar vine pe Stamford Bridge în 2023!

Chelsea nu şi-a schimbat planurile în privinţa lui Christopher Nkunku, în ciudat accidentării fotbalistului francez care l-a împiedicat să joace pentru Franţa la Cupa Mondială. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Nkunku va juca pentru Chelsea începând din vara lui 2023 încolo.

Londonezii l-au convins pe Nkunku, care a făcut deja vizita medicală în septembrie, şi au ajuns la un acord şi cu RB Leipzig. Germanii vor încasa mai mult de 60 de milioane de euro. Christopher Nkunku va semna un contract pe patru sau cinci ani cu Chelsea şi va juca, din vara lui 2023, în Premier League.

Christopher Nkunku a marcat de 17 ori şi a livrat şase pase de gol în 29 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului cu RB Leizpig.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Christopher Nkunku în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: christopher nkunkutransferchelseaacord 

viewscnt
Articole similare