Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acţiune caritabilă a FRF la meciul Dinamo Kiev - Sporting Lisabona din Youth League

Acţiune caritabilă a FRF la meciul Dinamo Kiev - Sporting Lisabona din Youth League

FRF

Comentarii

Echipa U 19 a clubului Dinamo Kiev întâlneşte, joi, de la ora 15.00, pe Stadionul Rapid din Capitală, formaţia portugheză Sporting Lisabona, în optimile de finală ale UEFA Youth League.

Acţiune caritabilă a FRF la meciul Dinamo Kiev - Sporting Lisabona din Youth League

Partida se joacă în România în contextul războiului din Ucraina. Biletele la meciul Dinamo Kiev – Sporting sunt disponibile gratuit online, pe site-ul bilete.frf.ro. Partida este un prilej de donaţii pentru victimele din Ucraina. Fondurile colectate de la spectatori vor fi direcţionate către campania FRF, ”Pentru fotbal, pentru viaţă!”.

În cadrul acestei campanii, Federaţia Română de Fotbal a colaborat cu Ministerul Sportului pentru preluarea a 130 de ucraineni, cazaţi apoi în facilităţi ale Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi ale Ministerului Sportului. Alături de Penny şi UEFA Foundation for Children, FRF a trimis şi un camion TIR cu alimente şi produse medicale către regiunea Cernăuţi, în Ucraina.

Astfel, deşi biletele sunt gratuite, fanii fotbalului din România pot alege să doneze în momentul rezervării suma de 10 sau 20 RON ce va fi folosită pentru sprijinirea refugiaţilor ucraineni pe care FRF i-a ajutat în cadrul campaniei “Pentru fotbal, pentru viaţă!”.

În ziua jocului, între orele 10:00 şi 15:00, biletele vor putea fi ridicate şi de la casieria Stadionului Rapid. Accesul pe arenă se va face doar în baza unui bilet (cu valoare zero) printat sau în format digital.

Afla mai multe despre: frf-dinamo kiev-sporting lisabona 

viewscnt
Articole similare