Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Activistul care a aterizat pe stadion înainte de Franţa - Germania putea să fie împuşcat: "Lunetiştii îl aveau in vizor!"

Activistul care a aterizat pe stadion înainte de Franţa - Germania putea să fie împuşcat: "Lunetiştii îl aveau in vizor!"
Comentarii

Activistului Greenpeace ar fi putut să sfârşească într-un mod tragic.

Marţi seara, omul care a invadat stadionul înainte de Franţa - Germania, a fost la un pas să se prăbuşească în tribunele stadionului Allianz Arena. Ministrul de Interne al regiunii Bavaria a precizat că dacă poliţiştii ar fi considerat că activistul Greenpeace ar putea să declanşeze un atac terorist, el ar fi putut să plătească cu propria viaţă. 

"Lunetiştii il aveau in vizor! Dacă poliţiştii ar fi considerat că ar putea declanşa un atac terorist, el ar fi plătit cu viaţa", a spus, miercuri, ministrul de Interne al regiunii Bavaria, Joachim Herrmann.

Actvistul a fost eliberat de poliţia din Germania, dar s-a ales cu dosar penal. El a fost acuzat de "intruziune", "ameninţare la transportul aerian", plus alte infracţiuni care ţin de legislaţia aeronautică.

Lunetistul ar fi refuzat să apese pe trăgaciul armei după ce ar fi văzut sigla Greenpeace. 

Afla mai multe despre: campionatul european 

viewscnt
Articole similare