You are here:

"Acum eram antrenorul Rapidului". Mircea Lucescu a spus ce condiţie nu a fost îndeplinită pentru revenirea în Giuleşti: "Am vorbit cu secretarii"

"Acum eram antrenorul Rapidului". Mircea Lucescu a spus ce condiţie nu a fost îndeplinită pentru revenirea în Giuleşti: "Am vorbit cu secretarii"

Rapid

Comentarii

Mircea Lucescu (79 de ani) a dezvăluit că putea să nu mai ajungă selecţionerul echipei naţionale a României, în locul lui Edi Iordănescu. Au existat tatonări cu Rapid, unde a fost dorit de Dan Şucu, însă instalarea sa ca antrenor în Giuleşti nu s-a materializat.

"Il Luce" a spus şi de ce nu a mai ajuns să fie antrenorul Rapidului, deşi a negociat cu Dan Şucu şi a fost dorit cu insistenţă. O singură condiţie trebuia îndeplinită pentru ca Mircea Lucescus ă preia echipa "alb-vişinie", cu care a câştigat un titlu de campion.

Mircea Lucescu, despre condiţia pe care pus-o pentru a redeveni antrenorul Rapidului: "Am avut o singură dorinţă, să-mi dea înapoi baza!"

Lucescu şi-a dorit foarte mult baza Pro Rapid, care ar fi fost de mare ajutor pentru echipa din Giuleşti. Legendarul antrenor a dezvăluit că a avut discuţii cu înalţi oficiali ai statului pentru darea în folosinţă a bazei Pro Rapid, dar care n-au ajuns la niciun consens.

„Bineînţeles (n.r. că putea deveni antrenorul Rapidului), dar am fost la Ministerul Transporturilor, am avut discuţii cu secretarii de stat. Am avut o singură dorinţă: să îmi dea înapoi baza aceea în care eu am investit foarte mult, şi sentimental, şi material, şi tot.

Să o dea înapoi, pentru că o echipă de fotbal are nevoie de o bază a ei de pregătire. Nu se poate pregăti printre o mulţime de copii, de familii, de mame. Este inadmisibil! Dacă vrei să faci performanţă, trebuie să te izolezi.

Cu siguranţă (n.r. era antrenorul Rapidului dacă primea baza). Am fost la Minister, am discutat cu secretarii, dar nu au vrut să îmi dea Pro Rapidul, o bază care era, cum să spun eu, a domnului Copos, într-un fel. El a pus-o la punct”, a explicat Mircea Lucescu la prezentarea sa la echipa naţională.

Afla mai multe despre: mircea lucescurapidbaza pro rapidnegocieriantrenor 

viewscnt
Articole similare