Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acum este cazul”. Angel Di Maria, reacţie fermă cu privire la viitorul său: ”Nu obişnuiesc, dar...”

”Acum este cazul”. Angel Di Maria, reacţie fermă cu privire la viitorul său: ”Nu obişnuiesc, dar...”

Juventus

Comentarii

Angel Di Maria (34 de ani) a avut o reacţie categorică referitoare la viitorul său fotbalistic. Accidentat în momentul de faţă, jucătorul argentinian al lui Juventus a oferit detalii cu privire la ce va face atunci când va reveni pe gazon.

Angel Di Maria a ajuns în vara acestui an la Juventus, liber de contract. Fotbalistul argentinian a semnat un contract pe un an cu formaţia torineză, astfel că s-a adus în discuţie viitorul său. 

Juventus traversează unul dintre cele mai dificile momente din ultimii ani, după ce a ratat calificarea în primăvara Champions League.

Coroborat şi cu ultima accidentare suferită, s-a speculat pe seama faptului că sud-americanul ar putea pleca de la Torino încă din luna ianuarie şi s-ar putea întoarce în Argentina, la Rosario Central, formaţia la care a început fotbalul.

”Acum este cazul”. Angel Di Maria, reacţie fermă cu privire la viitorul său: ”Nu obişnuiesc, dar...”

Totuşi, Di Maria a ţinut să aducă lămuriri cu privire la situaţia sa de la club şi cu ce va face după ce va reveni pe teren.

”Nu obişnuiesc să comentez astfel de minciuni, dar acum este cazul. Nu ştiu cine a inventat aceste zvonuri, conform cărora voi pleca în ianuarie.

Declaraţia mea despre revenirea la Rosario Central sunt recente, dar am spus lucrul acesta mereu, încă de când am venit în Europa, în 2007.

Asta nu înseamnă că vreau să plec astăzi sau că voi pleca în ianuarie. Sunt fericit la Juventus, un club mare, sunt foarte fericit în acest oraş şi, când voi reveni după accidentare, voi da tot ce am mai bun, aşa cum am făcut-o mereu, indiferent de echipa la care am jucat.

Iubesc să joc fotbal, nu-mi place să urmăresc meciurile de acasă, îmi place să le joc”, a scris Angel Di Maria, pe reţelele de socializare.

Angel Di Maria a marcat un gol şi a oferit patru pase decisive în şapte meciuri jucate pentru Juventus. Este cotat la 12 milioane de euro în momentul de faţă.

Pentru Rosario Central a evoluat un singur sezon la echipa mare (2006-2007), înainte de a face pasul spre Europa.

Afla mai multe despre: di mariajuventus 

viewscnt
Articole similare