Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acum înţeleg de ce au luat campionatul”. Damjan Djokovic, arma secretă a CFR-ului. MM Stoica are doar cuvinte de laudă pentru fotbalist | EXCLUSIV

”Acum înţeleg de ce au luat campionatul”. Damjan Djokovic, arma secretă a CFR-ului. MM Stoica are doar cuvinte de laudă pentru fotbalist | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic l-a lăsat fără cuvinte pe MM Stoica de la venirea sa la FCSB.

MM Stoica are doar cuvinte de laudă pentru Damjan Djokovic

Damjan Djokovic a fost transferat gratis de FCSB în această vară, după ce s-a despărţit de Al Raed. MM Stoica are doar cuvinte de laudă pentru jucătorul care a scris istorie în tricoul CFR-ului,.

”Djokovic la Galaţi s-a accidentat, are laba piciorului umflată. S-a antrenat normal, a făcut recuperare, proceduri, s-a antrenat din nou şi s-a elucidat azi un mister. Nu era chiar mister. Înţeleg de ce CFR a câştigat campionatul.

Cu jucători precum el câştigi campionatul. Nouă ne-au lipsuit mai mulţi jucători de genul lui. Venirea lui Djokovic e foarte importantă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, conform specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2024 este anul în care expiră contractul lui Djokovic cu echipa "roş-albastră"

Ce a spus Becali despre Djokovic:

„Djokovic e cel mai bun de la mijloc, începe echipa cu el. Cu Djokovic ai stabilitate la mijloc, nu s-au apropiat de careu. Am luat trei jucători buni. I-am dat pe unii care nu jucat şi am luat 3 titulari”, a declarat Becali la Fanatik. 

Djokovic şi-a făcut junioratul în Olanda, la Haaglandia şi ADO Den Haag. A mai trecut prin carieră pe la Excelsior, Sparta Rotterdam, Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj (între 2013-2014 şi 2017-2021), Bologna, Livorno, GFC Ajaccio, Greuter Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor şi Al Raed. 

  • 4 titluri în Liga 1 a câştigat Djokovic în carieră, toate cu CFR Cluj. Mai are în palmares şi o Supercupă a României, tot cu trupa din Gruia

Afla mai multe despre: djokoviccfr clujmm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare