You are here:

Acuzat că are haine ”fake”, Marius Şumudică a dezvăluit de unde îşi face ţinutele: ”Am şi eu o prestanţă!”

Acuzat că are haine ”fake”, Marius Şumudică a dezvăluit de unde îşi face ţinutele: ”Am şi eu o prestanţă!”

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a 14-a din Superligă.

Şumudică, despre ţinutele de la meci: ”Soţia nu e de acord”

Marius Şumudică, antrenorul Rapidului, a apărut pe Arena Naţională cu un hanorac de brand şi are cu el geaca în valoare de 2000 de euro, aceeaşi care i-a purtat ”noroc” la victoria cu Farul din etapa trecută, scor 5-0.

La un moment dat,  Şumudică şi-a dat jos geaca şi  s-a prefăcut că o aruncă în peluză, dar, imediat după, când şi a adus aminte de ce suma este vorba le-a făcut semn fanilor lui Rapid că s-a răzgândit.

Suporterii FCSB, de asemenea, au remarcat ţinuta antrenorului şi l-au acuzat că îşi ia haine ”fake”. Întrebat despre acesta aspect la conferinţa de presă, Şumudică a negat şi a făcut show!

”(n.r. ce faceţi dacă vă pierdeţi geaca?) Geaca asta? Mai am câteva, stai liniştit, asta e aia norocoasă, mai am câteva şi nu e din aia de prin târg de acolo din Istanbul. Am şi eu o prestanţă şi îmi cumpăr. Nici asta nu e de acolo de prin târg (n.r. arată spre hanoracul Givenchy), că îmi spuneau acum suporterii: ’Ai dat zece euro!’. Nu, am şi eu, totuşi...

Nevastă-mea nu-i de acord, nevastă-mea nu-i de acord, dar eu am pe un băiat căruia îi spun ce să-mi aducă şi îmi aduce din Italia. Cred că mai mulţi fotbalişti iau de la el. Îmi trimite poze de acolo şi îi spun ce să îmi aducă. Nevastă-mea nu prea e de acord cu asta”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Marius Şumudică s-a enervat la conferinţa de presă: ”Te rog frumos să-ţi ceri scuze”

Afla mai multe despre: marius şumudicăhaine fakerapid 

viewscnt
Articole similare