Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzat de 7 violuri, procurorul îl numeşte "violator în serie" pe Benjamin Mendy: „Faima este o acoperire foarte bună pentru a ascunde partea întunecată a vieţii cuiva”

Acuzat de 7 violuri, procurorul îl numeşte "violator în serie" pe Benjamin Mendy: „Faima este o acoperire foarte bună pentru a ascunde partea întunecată a vieţii cuiva”
Comentarii

Fotbalistul francez Benjamin Mendy, acuzat de şapte violuri, a fost numit „violator în serie” de către procuror, joi, în timpul procesului său din Chester, în nordul Angliei, relatează AFP.

Fundaşul francez în vârstă de 28 de ani, suspendat de mai bine de un an de Manchester City, este judecat de la începutul lunii august, fiind acuzat de şapte violuri, tentativă de viol şi agresiune sexuală.

Faptele ar fi avut loc între octombrie 2018 şi august 2021, la domiciliul său din Prestbury, Cheshire. El riscă închisoare pe viaţă.

Primele luni ale acestui proces au fost dedicate acuzării, care l-a prezentat pe Benjamin Mendy drept un „prădător” care a abuzat de victime „vulnerabile, îngrozite şi izolate”.

La începutul lunii noiembrie, acuzatul a negat că ar fi fost „un pericol pentru femei”. A spus că a făcut doar sex consimţit. Joi a fost rândul procurorului Timothy Kray să vorbească. Fotbalistul, a spus el, a atras tinerele la petrecerile sale în situaţii „toxice şi periculoase”.\

El a vorbit despre „un casting al tinerelor care era în continuă schimbare” înainte de a-l numi pe Benjamin Mendy „violator în serie”, „prădător”, în această perioadă în care a cunoscut gloria cu clubul său.

„Faima este o acoperire foarte bună pentru a ascunde partea întunecată a vieţii cuiva”, a continuat procurorul Kray.

Câştigător al Cupei Mondiale 2018 cu echipa Franţei, Benjamin Mendy a petrecut mai bine de patru luni, din august 2021 până în ianuarie 2022, în arest preventiv. Eliberat la începutul lunii ianuarie, el a fost plasat sub supraveghere judiciară.

Afla mai multe despre: benjamin mendyprocesacuzeviol 

viewscnt
Articole similare