Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzat de Becali că a greşit la gol, Planic reacţionează: ”Sunt vinovat! Toată echipa este vinovată!”

Acuzat de Becali că a greşit la gol, Planic reacţionează: ”Sunt vinovat! Toată echipa este vinovată!”

FCSB

Comentarii

Sârbul Bogdan Planic a greşit la golul marcat de Chiajna contra FCSB, gol care a adus totodată şi victoria formaţiei lui Dorinel Munteanu. La finalul meciului, patronul George Becali l-a atacat pe fundaşul sârb.

”A recunoscut şi el că joacă prost în ultima vreme. L-au urmărit de la naţională şi era supărat că nu a convins” a tunat şeful roş-albaştrilor. Planic a mărturisit la finalul partidei pierdute cu trupa lui Dorinel Munteanu: ”Sunt vinovat, toată echipa este vinovată. Toţi suntem responsabili şi atunci când pierdem şi atunci când câştigăm”.

Sârbul a explicat şi insuccesul contra Concordiei: ”Am avut posesie, am dominat, am făcut o singură greşeală şi am pierdut meciul. Cred că nu am fost concentraţi la finalizare. Nu ne-am concentrat în ultimii 30 de metri şi ne-a costat mult acest lucru” a declarat fundaşul transferat de FCSB de la Vojevodina.

Faptul că foarte puţină lume a venit la Voluntari pentru meciul echipei sale l-a afectat pe Planic. Acesta speră ca echipa lui să revină cât mai repede pe Arena Naţională: ”Nu suntem obişnuiţi să jucăm aici la Voluntari. Jucăm mult mai bine pe Arena Naţională şi sper să revenim acolo, cât mai repede” a încheiat Bogdan Planic.

FCSB a suferit duminică a doua înfrângere din acest sezon şi are doar 2 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat. 

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare